Jerit Ikut Suka Korang


ShoutMix chat widget

Pillower

Thursday, September 23, 2010

Jantina Laptop korang apa ek??

aku suka maruku dan merapu

Ok..tadi baru je belek2 fb..pastu ternampak post kawan ninie...
laptop aku pempuan..laptop korg?? hihih..
Hehe..memang tak tersangka2 juga la ada yang buat macam ni..
Tapi totally fun...hehehe..
Apa yang k.danya tulis kat note dia..
Mcam ni cara2 dia..
1)Buka notepad kat pc@laptop korang..
2) Pastu dalam notepad tu korang taip CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"
3) Save notepad jadi loveu.vbs..Time nak save tu pastikan All Files dulu k..Save kat desktop..
4) Exit notepad,pastu cari file tadi dekat desktop. Double clik file tu..Dengar ada suara sedang berkata I LOVE U kat korang...
5)Dengar betul2 suara tu..Lelaki @ Perempuan..hahaha..http://www.cute-smiley.com

Selamat Mencuba

4 comments:

Anonymous said...

pergh, laptopku penuh dgn suara femininity...

Ainieynoky said...

dah penah cube! ia adalah seorang perempuan juge!

Anna Boleyn said...

hahahah. serios? nak try lah. haha

akuwanny said...

selamat mencuba ye...kasi segar2 mata bila dengar suara laptop tu..hehehe

Cuci mata untuk entri yang lain

Related Posts with Thumbnails

nuff..nang...