Jerit Ikut Suka Korang


ShoutMix chat widget

Pillower

Sunday, September 26, 2010

semangat untuk memblogging

aku suka maruku dan merapu

Salam..di pagi yang indah mindah ini..
Ninie nak ucap terima kasih kepada yang tinggal komen dan shout dekat ninie punya blog...sungguh2 terharu tak terkata..
Ninie buat blog ni mula2 sebab nak buat review report harian LI ninie..tapi lepas dah ada buku nak tulis report harian praktikal..ninie terus ubah jadikan blog ni tempat ninie tulis ape yang ninie rasa nak tulis...dan ninie terus semangat untuk memblogging bila dapat komen yang pertama dari Hana

Komen ni time bulan posa...Hana orang pertama tinggal kan komen ni bila ninie dah update blog ni..Sungguh..time tu ninie terasa dunia ninie yang punya..http://www.cute-smiley.com .. Bila klik g dekat blog hana..ninie terasa..sonoknya blogging ni...thanks hana..penghargaan ini untuk hana..harap hana sudi menerimanya...http://www.cute-smiley.com


Semua patut menyinggah blog hana ni..tak dapat nak diungkapkan dengan kata2..hehe..Thanks hana...

4 comments:

Anna Boleyn said...

hehe thanx a lot ninie. sorry lambat menjengah. baru balik ni. hehe hana komen tu ms tnga rajin blogwalking.. thanx again. :) nnt hana shout di HLN yaa.. :)

De'din said...

huh..
bnyak nya reveal ttg kak hana ni !
jelez aihh ~

akuwanny said...

@hana:hehe..sama2 hana..
@de'din: aduhai de'din..jgn la jeles...hehe..

cikmay said...

hai cik ninie....

yer, blogging mmg best.dpt kenal org baru, dpt share sesuatu dan byk lg bende2 best kat blog ni...

keep writing, ya!!! =)

(1 more, better buang kan word verification untuk komen kt bwh ni.most bloggers tak suke mende ni.okai?)

Cuci mata untuk entri yang lain

Related Posts with Thumbnails

nuff..nang...