Jerit Ikut Suka Korang


ShoutMix chat widget

Pillower

Thursday, September 23, 2010

AKU MALUUU

aku suka maruku dan merapu

Teruja sangat2 nak join contest yang pertama dianjurkan dari blog katakila..Ape2 hal nak cuba je..tajuk pun membuatkan aku termalu2 untuk menaip entry ini...oh tidak...aku dah tersipu2 di depan Mr.Lappo..

Ok..Pastu kena tag 3 orang kawan ninie...

1. Faizal Zakaria

2. Fyzza Hut

3. Cuty sista

#################################

*perkataan aku tu tukar kepada ninie kalau nak baca dengan perasaan sweet ^__^*

Wah,,berdebar2 diri ni bila nak tulis pasal malu mali ni...Banyak cite2 malu yang ada dekat diri ini..Sepanjang 22 tahun hidup kat dunia ni..banyak benda dah jadi..termasuk la perkara memalukan...Cerita ini terjadi setahun yang lalu..tak akan lupa perkara memalukan ini..


Lokasi Kejadian : Pondok Skol Sains Komputer USM
Mangsa memalukan : Aku(ninie)
Waktu : Tengahari


Bermulalah episod maluku ini...Ketika aku sedang menunggu musang2 kawan2 ku dekat pondok skol..aku pun layan lagu dulu se'round'..tunggu punya tunggu..datang juga musang kawan2 aku..Dah jumpa,mesti borak2,chitchat macam kat ym,fb se'round' dua pastu baru masuk kelas...Then,aku nampak member aku sorang lagi datang...tapi aku tak nampak muka,nampak belakang je..so aku cam yakin tu kawan aku...aku pun baikkkk punya jerit.. http://www.cute-smiley.com. "Devi!!!!!!!!!!!" Tak ada respon pun...time ni dah jatuh habis air muka,jantung,otak segala yang ada dekat diri ini..Tak ape,cuba lagi mungkin kawan aku tu tak dengar..Dengan tindakan yang berani tapi malu tahap dewa dah..Aku tepuk budak yang aku sangka kawan aku tu..http://www.cute-smiley.com "Devi(dengan suara ayu gitu) Orang tu pun pusing...Dan aku dah macam ni http://www.cute-smiley.com...Rupa-rupanya..tu bukan kawan aku..orang lain yang mempunyai persepsi belakang yang sama dengan kawan aku yang sebenarnya...dan yang paling tak boleh blah, 5 minit kemudian kawan yang aku jerit tu baru je sampai dekat pondok..Aku dah malu dengan musang2 kawan2 aku time 2..muka dah taruk kat lokang tepi pondok tu..Dia orang dah bahan aku cukup2 time tu n gelak tak hengat dunia..Aku yang dah maluuu..blah dari situ terus masuk kelas...

http://www.cute-smiley.com

Tamat Aku Maluuu..

7 comments:

kata kila said...

alololo.salah kawan yeee.kekekeke.thanks syg join :)

akuwanny said...

huhuhu...ha ah..memang malu sangat2...same2..thanks sudi singgah.. ^___^

Faizal said...

nape nama i ada?

akuwanny said...

sebab u kawan i...

Faizal said...

hihi...tq..

akuwanny said...

^__^ sama2..

nurhadaina said...

sbb apa aku kena tag? ak pon join ka?
HAHA

Cuci mata untuk entri yang lain

Related Posts with Thumbnails

nuff..nang...