Jerit Ikut Suka Korang


ShoutMix chat widget

Pillower

Thursday, October 21, 2010

Mataku tak berkelip melihatnya...

aku suka maruku dan merapu

Ok..entri ni mungkin pendek je kot...
Sebab arini ari khamis..
hehehehehe..
Gurau je..
Kenapa mataku tak berkelip melihatnya..
Semalam jenguk blog abg ben..
Abg Ben ada post entri ni
Minat dan teringin nak belajar fotografi ?
Then cik ninie bagitau la encik P..
Dia minat fotografi ni..
Lepas tu dia plak suh cik ninie tengok satu lagi laman web ni
Bila tengok...belek2...tak kelip2 mata..
Sememangnya..pilihan yang encik P suh tengok ni..
Teramat class...
Hohohoh..ape yang encik P suh tengok..
Sila ke sini ye...
Mungkin ada yang dah tengok..tak ape..tengok je lagi..
Rasa macam segar2 je mata tengok sume tu..
^___^

Ok..tu je..


(keje..keje..lalalala)

2 comments:

Anna Boleyn said...

ehem ehemm..bila cik ninie kita nak reveal siapa mr P? hehe

akuwanny said...

@Anna Boleyn hehehe..tunggu...nanti cik ninie reveal bila tiba masanya.. ^__^

Cuci mata untuk entri yang lain

Related Posts with Thumbnails

nuff..nang...