Jerit Ikut Suka Korang


ShoutMix chat widget

Pillower

Wednesday, October 20, 2010

ChurpChurp

aku suka maruku dan merapu



Kalau dah berblog ni..tak sah kalau tak jenguk nuffnang..bukan nak tengok earn ok..

Tengok kot2 ada berita terbaru k..

Dan sememangnya ada...

yang terbaru pasal tayangan cita the social network..

pastu..pasal contest blackberry..hehe..

kali ni tak boleh nak join la..sebab dah ketandusan idea...idea sekarang dok peram untuk report praktikal je..

hehehe..

bila dok belek punya belek..ternampak..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Si comel ni...


kuikuikui...
tu je....
pada nuffnangers..g la jenguk2 k..
sekian...

(p/s:keje aku tertangguh..tidak!!!!!!!!!!)

2 comments:

Anna Boleyn said...

huhuhu tak de twitter... camne? nk join lerr contest blackberry tu tp klu kreatif lukis2 mcm cik ninie kan best.

dpt blackberry sebijik baru nak wat twitter. Senang tweet2 kt mn2 je. huhu

akuwanny said...

@Anna Boleyn cik ninie ada twitter cuma dah ketandusan idea je..hehe..sibuk nak buat report..takut2 kalo dok pikir idea untuk blackberry ni..tak pasal2 dalam report cik ninie ada juga pasal blackberry..hehe.. ^__^

Cuci mata untuk entri yang lain

Related Posts with Thumbnails

nuff..nang...