Jerit Ikut Suka Korang


ShoutMix chat widget

Pillower

Wednesday, October 20, 2010

KI.TA

aku suka maruku dan merapu



















(p/s: sahabat ibarat berlian dipersisiran pantai. Tidak mudah dicari jika tidak perhatikannya betul-betul. Bila sudah dijumpai,hargainya sebaik mungkin. Sahabat tidak mudah untuk ditukar ganti jika benar-benar mempercayainya dengan setulus hati)

sumber lagu dari 4shared dan youtube.

6 comments:

Anna Boleyn said...

sebenarnya kan anna banyak idea tau nak buat entry2 macam ni masalah nya tak tau nak lukis. hehu. nice one cik ninie. makin suka ur blog. :)

akuwanny said...

@Anna Boleynthanks anna..nanti cik ninie cuba buat tutorial nak lukis cmni..actually ni pun ikut tutor yang zack zukhairi buat..cuma cara cik ninie buat lain skit.. ^__^

allia farhana said...

comel...
betol ckp anna boleyn,
best,memang kreatip dan berpengajaran jugak...:)

Encik Tikus said...

yeah, gua suka

Aujinz said...

jangan gado gado..

keep it up.. (^_^)

akuwanny said...

mekasih atas sokongan anda semua.... ^____^

Cuci mata untuk entri yang lain

Related Posts with Thumbnails

nuff..nang...