Jerit Ikut Suka Korang


ShoutMix chat widget

Pillower

Sunday, October 24, 2010

Yippi..Anda follower bertuah cik ninie

aku suka maruku dan merapu

Ini semua adalah jasa baik anna dan juga abg ben yang telah membantu blogger baru macam cik ninie..
Terima Kasih yang tak terhingga..
Sebelum ni..follower sikit je..tak mengharap banyak pun..Tapi bila dah ada yang follow..semangat tu makin bertambah..hohohoho..

Tadi pagi tengok..18 je... 18PL.. 18SG.. 18 SX...toooot....diharamkan...ini adalah tontonan umum U..

Bila malam dah 20...hohohoho...
Siapa yang bertuah tu...
Nudzul Haidi Che Harun..hehehe
Nama pun sedap..
Bila usha muka...lagi sedap mata memandang...hohoho...
Ops...tercurang plak..kihkihkih



Terimalah benda ni dari cik ninie.. ^__^


Terima kasih ye... ^__^..

(p/s: saya mula dari merangkak2...bertatih2 dahulu...lama2 akan boleh berjalan..dan akhirnya saya berlari...semua itu datangnya dari Allah..saya menerimanya dengan rasa bersyukur yang tak terhingga..)

Akan ada lagi follower yang bertuah..tunggu... ^__^

5 comments:

haidi takeAfoto said...

wahhh wanny..ni 1st dpt award sbb jadi follower ke 20...tq wani..terharu gile2 sgt ni..xbenti2 senyum ni...hehe serius ni 1st time dpt award yg mcm ni...tq tq...nak wat skg gak ase entry sai award ni..tq tq..dah la lawa lak award tu..

sedih lak xde pe nk bg kt wani lagi..nti ek..tunggu tau..

ishh nape ni..xbenti2 sengih ni..senyum sorg2 lak dpn lappy ni...ishh dah la senyum..malu kat org tu...

akuwanny said...

@haidi takeAfoto mari kita sama2 sengih k.. wani yang sepatutnya ucap terima kasih sebab haidi meninggalkan jejak haidi ke blog wani... ^___^
Datang lagi ye...

aliesha kirana said...

heheheeh...AK dh jd followe awak juger.heheeh~

akuwanny said...

@aliesha kirana hehe..thanks AK.. ^__^

Anna Boleyn said...

tak pe cik ninie, anna dulu pun sama..merangkak sikit sikit. yang penting kuat semangat. tu jer. :)

Cuci mata untuk entri yang lain

Related Posts with Thumbnails

nuff..nang...