Jerit Ikut Suka Korang


ShoutMix chat widget

Pillower

Wednesday, October 13, 2010

Bengang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aku suka maruku dan merapu

Bengang bukan bangang..ok..kasar weh ayat lu ni..
Ok..kasi lembut cam style C.Ninie..
Bengangnye saya...
Kenapa bengang...ni bukan bengang lagu Akim AF k..
Ni bengang sebab ni baru boleh pakai internet..
Dekat ofis tadi..ada saja line..tapi hampeh..
Macam siput sedut yang sedang berselindung dekat batu je..
Tak leh nak wat keje langsung...nak google pun tak leh...




Alamak dah kena soal dengan Horatio la pulak..Jangan lupa tontong CSI Miami dekat AXN k semua.. Cik.Ninie like semua CSI...yihhaaa...
Dah lari topik ni...Kembali ke pangkal jalan...
Ape yang Cik.Ninie buat pabila bulan purnama jatuh ke riba...Oit...dok melalut apa ni...
Astagfirullahalazim..
Huuuu....
Ok..dah kembali dah ni..janji..

Cik.Ninie kemas2 file dekat external hardisk..Tu je la yang mampu Cik.Ninie buat..
Delete2 yang mana patut..pastu..kalau dok kemas2 file..mesti la ternampak sesuatu kan..kan?? kan???
Ok..jumpa la folder yang dekat bawah ni...

folder MyLove...sweet je bunyi... sweet ke??? mcam mana tau folder tu sweet ke x.. Cik.Ninie pernah makan ke???
Jawapannya..tak pernah..straight to the point..hahaha..
Dah nampak folder tu..Ape lagi..cursor kat folder tu pastu double clik..
.
.
.
.
.
.
.
.
..
...
....
.....
Apa yang korang nak tengok sebenarnya sampai juling tu..hehehe..
sudah2 la..nak tunjuk la ni...
jeng..jeng..jeng...








Teringat kembali kenangan dekat poli dulu...ini la kawan yang sentiasa ada dengan Cik.Ninie time susah dan senang...Hampir2 nak nangis je bila tengok gambar2 tu..terasa bertapa indahnya kenangan bersama korang.. dak nano...bila kita leh gathering cam kat poli dulu ek..rindu sama kamu semua...tak lupa juga untuk ida melmot...

tu je...pastu tutup laptop..blik umah...sekian...

5 comments:

Faizal said...

ingtkan folder virus..

akuwanny said...

@Faizalkalau folder virus wani tak tunjuk dah..wani anta dekat peja punya laptop gak nanti..biar berjangkit..hehe..

akuwanny said...
This comment has been removed by the author.
Anna Boleyn said...

salam..

sama lah kita cik ninie oi. suka csi! hehe ingat kan folder mylove to folder cintan cintun tadi. rupanya folder ngan kengkawan. friendship never ends~ :)

p/s ;ini misi membalas 172 komen! batch kedua selepas membalas komen dari 98 blogger. wawawa...
tak pe lah demi kalian semua yang selalu tinggalkan komen di HLN. tanda penghargaan :) Thank you so much! :)

akuwanny said...

@Anna Boleynhebat betul anna menjayakan misi membalas komen2 dekat blog..hehe...sama2...cik ninie akan sentiasa menyokong HLN.. ^__^

Cuci mata untuk entri yang lain

Related Posts with Thumbnails

nuff..nang...