Jerit Ikut Suka Korang


ShoutMix chat widget

Pillower

Monday, October 11, 2010

Aku nak berhenti la....

aku suka maruku dan merapu

Cik.Ninie dah penat la..penat kalau asyik jadi macam ni je..
Makan hati wooo...
Dah letih sangat2...
Dah buat follow-up..dah ikut betul2 caranya..tapi hasil macam hampeh je..
Dah tepu nak buat semua ni...
Betul2 give-up...
Argggghhhhhhhhhhhhttp://www.cute-smiley.com
Argggghhhhhhhhhhhhttp://www.cute-smiley.com
Argggghhhhhhhhhhhhttp://www.cute-smiley.com
Argggghhhhhhhhhhhhttp://www.cute-smiley.com
Argggghhhhhhhhhhhhttp://www.cute-smiley.com

Penatnya menjerit...huuuh..http://www.cute-smiley.com

Betul3 nak berhenti cari tutorial photoshop...tapi tangan ni gatal je nak clik google..pastu taip "tutorial for photoshop".. Dah addicted nak edit2 ni lepas tengok profolio orang yang pandai edit2 ni..jeles ni..Tidakkk.....

Aku kena berhenti jap kot..Sebab nak tumpu pada sistem..hehehe..


P/s : Korang ingat aku berhenti ape weh...hehe..berhenti blogging ke..kuang3...belum masanya lagi..selagi dok jumpa blog2 yang menarik untuk dilihat dan dibaca..Cik.Ninie tak akan stop blogging ni..
Cik.Ninie akan berusaha sebaik mungkin.. Kepada yang pernah singgah dan pernah terkilas pandang kat blog ni.. TERIMA KASIH!!!! http://www.cute-smiley.com

2 comments:

Anna Boleyn said...

jangan give up cik ninie. kena usaha keras!. :)

akuwanny said...

@Anna Boleynyup..cik ninie akan usaha keras...thanks k.. ^__^

Cuci mata untuk entri yang lain

Related Posts with Thumbnails

nuff..nang...