Jerit Ikut Suka Korang


ShoutMix chat widget

Pillower

Sunday, August 29, 2010

aku dan kawan...

Harini aku nak cita pasal kawan...kalau korang ada dengar lagu UNIC pasal kawan..
dengar la kat sini..
Found at: - FilesTube


Sambil2 baca blog ni..layan la lagu tu k..
Bagi aku kawan ni macam mutiara..
sentiasa berkilau menyinari kehidupan aku yang x pernah lekang dengan liku2 dunia..
dari aku lahir sampai la sekarang...aku punya kawan...bermacam2 kawan...nak kenalkan suma kawan2 aku...memang penuh la entry ni..hahaha..
aku mulakan dengan kawan aku time teknik..kenapa aku start dari teknik..sebab dekat sini aku
belajar erti persahabatan yang sebenar..
Aku budak civil..tapi sekarang dah tukar kos..nak cite pasal tukar kos ni..entry len la plak k..
Aku jalani kehidupan di SMTTARP dengan berkenalan dan berkawan dengan member2 kelas aku.. 4A2 - 5A2 time bacth 04/05...
Kenangan dengan korang..adalah yang terindah bagi aku..bestfren aku time tu.. Mira dengan Tikah..


ni gambar aku ngan tikah...

ni mira..hehe

Then aku masuk poli....
time teknik 2 tahun perkenalan aku dengan kawan2 aku..
sekarang ni plak..3 tahun..aku jadi budak dip plak..
ni kawan2 aku time poli..cinta aku berputik pun time poli la gak...hehehe..


aku simple je...kalo x simple..aku x la camtu..mungkin cantik lagi la..haha..perasan2...ops...over plak aku ni...tu la aku...sampai sekarang aku adalah aku..
kawan2 aku yang kekal sampai sekarang..banyak..tapi aku tunjuk yang mana aku ada sekarang ni k...
ni bff aku...(bestfrenforever)

ni bff aku...(bestfrenforever)

Susah senang kami tempuhinya...hehehe...aku sayang kawan aku....wahai kawan kalau korang terbaca blog aku ni..aku sayang korang...


p/s:
We are friends and I do like to pass the day with you in serious and inconsequential chatter. I wouldn't mind washing up beside you, dusting beside you, reading the back half of the paper while you read the front. We are friends and I would miss you, do miss you and think of you very often. (Jeanette Winterson quote).


(gambar : mine, fb mira)

4 comments:

Anne Boleyn said...

hye hye.. hari ni jom buka pose dekat belog anne boleyn jom? hehe :p

w@^^y said...

hehe..camne tu..saya ni budak baru je nak blogging ni...harap beri tunjuk ajar...thanks 4 comment.. :)

Anne Boleyn said...

hehe :) sj je nak intro. btw, comel lah lukisan tu.kite pon tengah nak belajar lukis guna photoshop. thanx jugak sebb sudi tnggalkan komen di HLN. :)

w@^^y said...

hehe..sama2..best juga blog awak...menarik..harap dapat kongsi info2 yang menarik.. :)

Cuci mata untuk entri yang lain

Related Posts with Thumbnails

nuff..nang...