Jerit Ikut Suka Korang


ShoutMix chat widget

Pillower

Wednesday, January 12, 2011

Tak dapat nak hapdet...

aku suka maruku dan merapu

Assalamualaikum semua...
Sihat x???
(baik cakap sihat..kalau tak cik.ninie nak sumbat ubat kat korang..hehe)

Kenapa tajuk cam hampeh..
Sebabnya..
Mr.Lappo(laptop cik.ninie buat yang baru tau) telah jatuh ditimpa tangga..
Ok..gurau je..
Mr.Lappo dah jem teramat sangat..
Ni pun cik.ninie curi masa post entri kat makmal komputer..hehe..

Cuti sem baru dapat berblogging blik...
Harap2...ada yang merindui cik.ninie..hehe..perasan je saya ni kan..
hehehe..

Hari Sabtu baru ni..cik.ninie join Pertandingan Badminton dekat Skol Sains Komputer..
Kenapa saya rajin join???
1)Saya budak sains komputer(mesti la kena join)
2)Support skol sendiri
3)Support kawan2 yang terlibat dengan pertandingan ni
4)Saya suka bermain badminton..
5)Enjoy dengan kawan2..

Cukup3....Ini la akibatnya tak dapat nak hapdet dekat blik..
Ada je crita2 nak kongsi..
Nak conteng2 pun tak boleh..
Asal conteng...Mr.Lappo buat hal..
Sedih diri ini..
Tapi cik.ninie akan berusaha sambung stoly moly yang cik.ninie reka tu..


Ok la..
Nak chow dah...
Pasni nak buat rajin dengar talk pasal web security dekat dewan..

Selamat blogwalking semua...
Sayang korang yang jenguk Life ^ot E@sy ni...
^__^

2 comments:

hasrul hassan said...

beli je lappo yang baru .. hehehe

http://hasrulhassan.blogspot.com

akuwanny said...

@hasrul hassan hehe..memang hajat nak beli baru..duit je belum masyuk lagi... ^__^

Cuci mata untuk entri yang lain

Related Posts with Thumbnails

nuff..nang...