Jerit Ikut Suka Korang


ShoutMix chat widget

Pillower

Saturday, January 15, 2011

Pencarian blog tercantik 2011

aku suka maruku dan merapu
Memandangkan Mr.Lappo cam tak buat hal..
tengok kat shoutbox tadi cikManes ada tulis pasal pencarian blog tercantik 2011..
So..ape lagi..klik je la..
Dan...cik.ninie...nak join...



APA YANG PERLU DIBUAT:-

1.Buatkan satu entri mengenai aktiviti Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011 untuk mempelawa rakan korang vote blog korang.
2.Letakkan Link entri berkenaan di bahagian komen.
3.Jadi Follower blog 2DayBlogger.Com(Korang takkan menyesal follow blog ini.I swear)
4.Tag 3 orang kawan blogger anda(Jika korang rajin je lah =)).-Tiada paksaan..hehe

JURI DAN PILIH PEMENANG

-Korang yang akan jadi juri dan korang yang akan vote untuk menentukan 1o Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011.

TARIKH TUTUP PENYERTAAN

-Tarikh tutup adalah pada 28/februari/2011

TARIKH UNTUK START MENGUNDI

-Undian Pertama: 1/3/2011 – 8 /3/2011(Undian untuk semua peserta)

-Undian Kedua: 10/3/2011 – 17/3/2011(Undian untuk 20 terbaik)

TARIKH UMUM PEMENANG

-10 pemenang akan diumumkan pada 20/3/2011 pada jam 9 malam berdasarkan undian yang paling tinggi.(Undian pertama + undian kedua)

HADIAH ISTIMEWA DARI 2DAYBLOGGER.COM

-10 blogger yang menang akan terima ebook percuma bertajuk “15 736 VISITOR SEMINGGU BLOG 2DAYBLOGGER.COM“.

PESANAN PENAJA

-Ini aktiviti suka-suka je.takde paksaan untuk korang join aktiviti ini.Blogging kenalah happy and fun.Betul tak kawan-kawan semua=)

Hehe..suka3 je nak join.. ^__^

Meh pakat3 join...

6 comments:

Faisal said...

Hai..thank sebb sudi join aktiviti ini =)

apisv2 said...

nice blogggg

Budak Giler Cadbury said...

nina singgah sini :) gudluck untuk contest blog tercantik ok :)

bun said...

gud luck

datang buat spotcheck
tangah pikir nak vote sape 10 orang
jangan lupe vote saye sekali kat no 28 kump.2

Faisal said...

Assalamualaikum...

Saya ingin memaklumkan bahawa undian Pencarian 10 blog tercantik 2011 telah bermula sehingga 10 Mac 2011..untuk maklumat lanjut sila ke:-

Undian 10 Blog Tercantik 2011 Kumpulan 1


Promosi Buat Duit : Buat Duit RM400.12 Dari HeartBeat , Cepat Join HeartBeat Sekarang. Lupakan Buffered Earning Nuffnang!

Salam Ukhwah Daripada Faisal Abdullah

aiman said...

i follower u yang ke 100.. takde hadiah ke,haha..motip?anyway, gudluck in belog tercantik k..:)

Cuci mata untuk entri yang lain

Related Posts with Thumbnails

nuff..nang...