Jerit Ikut Suka Korang


ShoutMix chat widget

Pillower

Thursday, November 4, 2010

Bersyukur kerana masih bernyawa lagi...

aku suka maruku dan merapu

Assalamualaikum pembuka bicara untuk entri kali ni..
Dimulakan dengan Bismillah..

"Ya Allah, sesungguhnya aku bersyukur kepada-MU
kerana memberi kesempatan buat ku untuk hidup di dunia-Mu ini
Aku terasa lega kerana masih lagi bernyawa pada usia ku yang baru saja genap 22 tahun
Aku berdoa agar hidup ku dimurahkan rezeki,panjang umur,dan dihindari dari gangguan syaitan"
Di Akhiri dengan bacaan Al-Fatihah untuk doa selamat bagi hari lahirku yang ke-22
Ok...Berakhir sudah zaman muda mudi ku..
Diri ini telah 22 tahun..
22 TAHUN!!!!!!!!!!! Arghhhhhhhhhhh
Aku tak nak join kelab Encik P, Ida melmot, Atin, Ayu, Nomie....
Boleh tak stay pada umur 21..
Hehehe..
Gurau je..
Dengan rela hati..Cik Ninie dah join kelab umur 22 tahun...
Yippi..
So arini kuar luangkan masa dengan family....


















Terima Kasih buat semua yang wish...Hohohoho..
^____^

7 comments:

Anna Boleyn said...

OMG..befday cik ninie ke hari ni? huhu happy birthday dear. :) cepat sedar..awak tu dah 22. kuikui. mana boleh forever 21. :p semoga dipanjangkan umur and dimurahkan rezeki eyy cik ninie. :)

Faizal said...

mcm kenal tempat tu..

akuwanny said...

@Anna Boleyn hehe..thanks anna...adiah tak ada ke..
hoho..gurau je k..
kena la join gak kelab 22 tu..hehehe..

akuwanny said...

@Faizal kenal ke...hehehe

Anna Boleyn said...

:) cik ninie petang kang ada buat review untuk blog ni. akhirnya! hehe sorry tau lambat. :)

mariea said...

aiseh... semalam erk.. hapy blated ulang tahun kelahiran... (saya suka wish bday orang....)

Anna Boleyn said...

uhuk..cik ninie busy ker?

Cuci mata untuk entri yang lain

Related Posts with Thumbnails

nuff..nang...